forum.twilight.sk
 | Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Klany www.twilight.sk / Klany /

Nas Klan 2

Page:  ««  1  2  3  4  5  ...  163  164  165  166  167  »» 
Macatwilight
Člen
#31 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:15
Odpovedať 
hups......je to trochu dlhe na to ze je to vycuc bez historie:D:D.......
Elen, Alex, Ema aj Emili-mate krasne pribehy
Camka
Člen
#32 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:22
Odpovedať 
Ahojte, mohla by som sa aj ja pridat?
Meno: Deborah pre priateľov Debbie
Datum narodenia: 14.9:1872
Datum premeny: 3.7.1887
Zdroj premeny: Caius Volturi
Schopnosti: premienanie sa a imitovanie inych upirov, bola som v garde, moja schopnost je dobra na lakanie upirov pri boji do pasce
Historia: narodila som sa v Londyne v rodine vyssej vrstvy. Ked som mala 15 rokov rodicia ma vyhodili z domu, pretoze som vedela velmi dobre napodobnovat hlasy inych ludi a rodicia sa bali, ze by to mohlo ohrozit ich karieru. V ten den ked ma vyhodili som sa vecer tulala po uliciach Londyna. Akurat som bola pri hoteli, ked z dvaja muzi vystupili z koca a isli smerom ku mne. Ani som sa nebola, pretoze mi uz bolo jedno co sa so mnou stane. Prihovorili sa mi a mali velmi pekny hlas.
Konieec mojho ludskeho zivota si uz velmo nepamatam. Viem iba to, ze ked som sa zobudila ocitla som sa v neznamej miestnosti, kde boli ti dvaja nadherni muzi. Citila som palenie v hrdle. Vysvetlili mi co sa zo mna stalo. Musela som sa s tym zmierit. Jedine s cim som sa nevedela vyrovnat bolo to ze som zabijala ludi. V roku 1938 som stretla Edmunda Evensona, ktory mi ukazal novy sposob zivota.
Vlasy: svetlohnede az do oranzova s medenym nadychom, dlhe postupne zostrihane
Oci: pred premenou boli olivovo zelene a teraz su tmavo zlate s nadychom do cervena
Postava: stihla, 175 cm, 50kg
edward_is_my_love
Člen
#33 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:26
Odpovedať 
x_renesmee_x
hej ja som v klane Velvet,a dala som tam charakter ako jedna z PRVYCH,konkretne PRVA,a JA mam schopnost vojst do tela niekoho a sledovat svet jeho ocami! Ak neveris, ta si precitaj.Moj charakter je na strane 1 !!!! Prepac,ale bud si to nevedela,alebo si to odo mna opisala,ale Pobúrilo ma to.Nechcem byt hnusna...naozaj....ale predstav si,ako by si sa citila.Skus to vidiet mojimi ocami.Vymyslis svojej postave schopnost,velmi sa usilujes aby to bolo nieco super,pekne,originalne,a o tri dni sa v dalsom klane ojavi niekto s touto schopnostou? Co by si ty robila,hm? A videla som v teme Nas Klan,ze si tam uz pisala neaku spravu,to ZNAMENA,ze si si pravdepodobne citala Popis mojej postavy Lillian,lebo je to hned Druha sprava v tejto teme,a na PRVEJ STRANE!!!! TAK TO PROSIM VYSVETLI.
Macatwilight
Člen
#34 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:26
Odpovedať 
prosim vas......uz sa nikto dalsi nepridavajte......Bude tu Elen, Alex, Ema, Taylor, Emily, Brandy, Debbie,a ece dopisu charaktery Clayton44 a Barcinka
Tibhertoon
Člen
#35 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:27
Odpovedať 
Macatwilight
to ste uz vecsi ako my???? ja som vravela ze sa ludia budu chciet pridavat:D
sorry ze vam do toho kecam, ked sem nepatrim:D
Macatwilight
Člen
#36 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:29
Odpovedať 
Tibhertoon
newa.......kapacita bola 7 a akosi je tu toho privela teraz:D:D...ale nechcem nikoho vyhadzovat a Claytonovi a Barcinke som uz slubila, ze sa mozu pridat..........mno snad to budeme zvladat:D
Tibhertoon
Člen
#37 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:30
Odpovedať 
Macatwilight
to zvladnete:D
mozno ak si niekto vytvori aj treti klan tak niekto od vas prejde do toho tretieho
Macatwilight
Člen
#38 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:33
Odpovedať 
Tibhertoon
jop.....to by sa hodilo....ale ako som povedala nikoho nevykopneme:D:D
Tibhertoon
Člen
#39 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:35
Odpovedať 
Macatwilight
ty si niaka mila:D
Macatwilight
Člen
#40 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:46
Odpovedať 
Tibhertoon
ale ze.....ja sa nezdam:D:D.............mno ale ak niekto chce odist dobrovolne do noveho klanu nech ide.......vytvorim im kludne aj miestnost aby to nemali take zlozite:D:D:D
Tibhertoon
Člen
#41 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:47
Odpovedať 
Macatwilight
to by bolo fajn, lebo urcite sa budu chciet pridat este dalsi
Macatwilight
Člen
#42 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:49
Odpovedať 
Tibhertoon
HOTOVO:D
Tibhertoon
Člen
#43 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:51
Odpovedať 
Macatwilight
vsimla som si:D
daj ten facebook
Macatwilight
Člen
#44 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:54
Odpovedať 
Tibhertoon
Maca Kucmova
Tibhertoon
Člen
#45 | Zaslané: 28 Aug 2009 16:55
Odpovedať 
Macatwilight
poslala som ti ziadost:D
 Page:  ««  1  2  3  4  5  ...  163  164  165  166  167  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

» Užívateľské meno  » Heslo 
Prispievať môžu len registrovaní užívateľia. Pred odoslaním správy zadajte správne vaše už. meno/heslo, prípadne sa najskôr zaregistrujte.

Poháňané miniBB®